Skip links
İSİB, Nijerya Mega Clima Fuar’ına Info Stand ile Katıldı - 1

İSİB, Nijerya Mega Clima Fuar’ına Info Stand ile Katıldı

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) Nijerya’nın Lagos kentinde 5-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Nijerya Mega Clima Fuar’ına Info Stand ile katıldı.

Soğutma sistemleri ve bileşenleri, tesisat sistemleri, havalandırma ve iklimlendirme sistemleri ve ekipmanları, ısıtma sistemleri ve ekipmanları, su arıtma, arıtma sistemleri ve ekipmanları, yalıtım malzemeleri ürün gruplarında üretim yapan pek çok ihracatçı firmanın iştirak ettiği bu önemli fuara İSİB’i temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Okan Murat Erenoğlu katıldı.

Avrupa dahil özellikle gelişmiş ülkelerin taahhüt, inşaat ve ithalat firmalarının ilgi gösterdiği fuarda ihracatçılarımız görüşmelerini ve toplantılarını İSİB standında gerçekleştirdi.

Fuar’da İSİB heyeti, Ashrae Nijerya Chapter yetkilileri ile ikili görüşmeler yaparken, Abuja Ticaret Odası Başkanı ile Nigeria Institute of Building, Nigerian Institute of Civil Engineering ve Electronics International Market Association yetkilileri İSİB standını ziyaret ettiler.

Nijerya Mega Clima Fuar’ının Nijerya’dan ve bölgeden binlerce profesyonel ziyaretçi, endüstri alıcısı ve karar vericiyi bir araya getirdiğini söyleyen İSİB Yönetim Kurulu Üyesi Okan Murat Erenoğlu şunları söyledi: “Afrika kıtası, Türk İklimlendirme Sanayi için ihracatımızı artırmak istediğimiz bir kıta. Özellikle nüfusu ve ihracat iştahı ile Nijerya, kıta ülkeleri arasında önem verdiğimiz bir ülke. Nijerya’nın yaklaşık 2 milyar dolarlık bir iklimlendirme ithalatı bulunuyor. Sektör olarak buradan yüzde 1,5 pay alıyoruz. Doğru iş ortakları ve STK’larla iş birliği yaparak bu oranı artıracağımızı düşünüyoruz. Info stand ile yer aldığımız bu fuarı başarılı bir şekilde tamamladık. İSİB olarak sektörümüz firmalarını fuar süresince standımızda ağırlamaktan ve görüşmelerine ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduk.”