Skip links
TÜRKİYE, ISH 2017 FUARINDA PARTNER ÜLKE OLARAK YERİNİ ALDI - 1

TÜRKİYE, ISH 2017 FUARINDA PARTNER ÜLKE OLARAK YERİNİ ALDI

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği girişimleri neticesinde, ısıtma soğutma ve havalandırma, sıhhi tesisat, iklimlendirme teknolojileri, yenilenebilir enerji ve yenilikçi banyo dizaynı konusunda dünyanın lider ihtisas fuarı olan ISH Frankfurt Fuarında ülkemiz partner ülke olarak boy gösterdi.
2 yılda 1 düzenlenen söz konusu fuar, gerek ziyaretçi sayısı ve ziyaretçilerin ülke dağılımı, gerek fuar alanı büyüklüğü gerekse katılımcı firma sayısı açısından dünyanın iklimlendirme sektöründeki en nitelikli fuarı konumunda.
Söz konusu fuara, 2015 yılında 104 Türk Firması katılım sağladı, Partner Ülke konsepti ve İSİB’in girişimleri neticesinde bu sayı 2017 yılında %30’luk bir artış göstererek 140’a ulaştı.
Fuarın açılış seremonisinde; Almanya Ekonomi, Enerji, Ulaşım ve Bölgesel Gelişim Bakan Yardımcısı Tarek Al-Wazir, Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldman ile TC Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim ŞENEL, TC Frankfurt Başkonsolosu Burak KARARTI, DEİK Başkanı Ömer Cihad VARDAN ile Ekonomi Bakanlığı’ndan diğer yetkililer yer aldı.
Ardından Tarık AL-Wazir, Frankfurt Belediye Başkan Peter Feldman, Ekonomi Bakanlığı Müsteşarı İbrahim Şenel’in de yer aldığı heyet Türkiye Tanıtım alanına ziyaret gerçekleştirdi. Burada sektörümüz tanıtılarak katılımcılara Ebru sanatından örnekler ve çeşitli hediyeler Alman muhataplara Devamında gün boyunca Sayın İbrahim ŞENEL ile Ömer Cihad VARDAN ile diğer protokol üyelerince, İSİB Yönetim Kurulu Başkanı Zeki POYRAZ’ın eşliğinde katılımcı firmalar ziyaret edildi.

TÜRKİYE, ISH 2017 FUARINDA PARTNER ÜLKE OLARAK YERİNİ ALDI - 2
ISH 2017