Skip links
AVUSTRALYA İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜ DERNEK YETKİLİLERİ İSTANBUL VE ÇANAKKALEYİ ZİYARET ETTİ - 1

AVUSTRALYA İKLİMLENDİRME SEKTÖRÜ DERNEK YETKİLİLERİ İSTANBUL VE ÇANAKKALEYİ ZİYARET ETTİ

İSİB Sektör ihracatını artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. Avustralya’da yerleşik Racca (Refrigeration and Air Conditioning Contractors Association), Arema (Aircoditioning and Refrigeration Equipment Manufactureres Association) ve Refrigerants Australia dernek temsilcilerinden oluşan heyet İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB)organizasyonunda Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

İSİB’in 2016 yılında Melbourne’da düzenlenen ARBS (Air conditioning, refrigeration and building services exhibition) Fuarı ziyareti kapsamında biraraya geldiği söz konusu dernekler 23-27 Nisan tarihlerinde düzenlenen program kapsamında önce Çanakkale ardından İstanbul’da ziyaretler gerçekleştirdi.

24-25 Nisan 2017 tarihlerinde Anzak günü etkinlikleri kapsamında Çanakkale’de bir takım programlara katılım sağlayan heyet, ardından İstanbul’a geçerek iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren firmaların fabrikalarını ziyaret etti.

26 Nisan 2017 tarihinde ise heyet katılımcıları Kevin O’SHEA, Robert TAYLOR ve Gregory PICKER İSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı A. Metin DURUK, İSİB Yönetim Kurulu Üyesi Levent AYDIN ve İSKİD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cem SAVCI akşam yemeğinde bir araya gelerek hem iki ülke arasında iklimlendirme sektörü ticaretinin gelişmesine yönelik olarak hem de ISK-SODEX ve ARBS Fuarlarına yönelik olarak bir takım görüşmeler gerçekleştirdiler.