Skip links
Ashrae Super Crc Etkinliği, İsib Sponsorluğunda Bangkok'da Gerçekleşti - 1

Ashrae Super Crc Etkinliği, İsib Sponsorluğunda Bangkok’da Gerçekleşti

İSİB (İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği), 30 Eylül – 02 Ekim 2016 tarihleri arasında ASHRAE RAL ve ASHRAE 13. Chapter tarafından Bangkok/Tayland’da gerçekleştirilen Super CRC Konferansı’na platin sponsor oldu.

Sponsorluk kapsamında İSİB Yönetim Kurulu Başkanı S. Zeki POYRAZ’ın Türk İklimlendirme Sektörü ve İSİB hakkında bir konuşma gerçekleştirdiği Konferansa, ASHRAE Amerika, ASHRAE RAL ve 13. Chapter bölgesinden yaklaşık 350 ASHRAE üyesi mühendis-öğrenci-proje müşaviri katılım sağladı.

Etkinlikte İSİB’e verilen tanıtım masasında ülkemizi ve sektörü tanıtıcı materyallar dağıtıldı ve birçok kişi ile temasta bulunuldu.

Ayrıca, 3 Ekim 2016 tarihinde ASHRAE Yönetim Kurulu Üyeleri onuruna İSİB tarafından bir akşam yemeği organize edildi. Söz konusu yemekte konuşma yapan S. Zeki POYRAZ. ASHRAE’nin iklimlendirme sektörü için çok önemli icraatlarda bulunduğu ve İSİB olarak bu organizasyonların içinde bulunmanın Türk İklimlendirme Sektörü için çok önemli olduğunu dile getirdi. Yemek sonunda ASHRAE yönetim kurulu üyeleri S. Zeki POYRAZ’a İSİB’in ASHRAE’ye verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.