Skip links
İSİB Filipinler Sektörel Ticaret Heyeti - 1

İSİB Filipinler Sektörel Ticaret Heyeti

05 – 10 Ekim 2015 tarihleri arasında Filipinler / Manila’da “İklimlendirme Sektörel Ticaret Heyeti Programı” gerçekleştirildi.

Söz konusu Sektörel Ticaret Heyeti programına, Heyet Başkanı S. Zeki POYRAZ ile Ekonomi Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi yetkililerinin yanı sıra, İklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren firma temsilcileri katılım sağladı.

Türkiye’nin dış ticareti, ekonomik yapısı ve yatırım olanaklarının Filipinli iş çevrelerine tanıtımı ile iş adamlarımızın anılan ülke iş çevreleriyle gerek ticaret gerekse yatırım konularını görüşebilecekleri ikili iş görüşmelerinin yapıldığı heyet sadece iklimlendirme sektörünü kapsadı.

Sektörel Ticaret Heyeti programı kapsamında 06 Ekim 2015 tarihinde Sofitel Hotel’de Manila Ticaret Müşavirliği’nin desteğiyle özellikle ithalatçı ve üretici firmalar ile ikili görüşmeler gerçekleştirildi. İkili görüşmelere Filipinler’den 20’nin üzerinde firmadan 35 yetkili katıldı. İkili görüşmeler sabah 10:00’da başladı ve saat 16:30’a kadar sürdü.

Heyet kapsamında ayrıca, DTI- Department of Trade and Industry (Filipinler Cumhuriyeti Ticaret ve Sanayi Bakanlığı), PCCI – Philippine Chamber of Commerce and Industry (Filipinler Ticaret ve Sanayi Odası) ve PSVARE – Philippine Society Of Ventilating, Air Conditioning & Refrigerating Engineers üst düzey yetkilileri ile görülmeler gerçekleştirildi.