Skip links
ISIB Yönetim Kurulu, Eskişehir ve Bursa’da Firma Ziyaretlerinde Bulundu - 1

ISIB Yönetim Kurulu, Eskişehir ve Bursa’da Firma Ziyaretlerinde Bulundu

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB), üye firma ziyaretlerine bu ay Eskişehir ve Bursa’da devam etti. Geçtiğimiz ay Konya’da faaliyet gösteren İklimlendirme Sektörü firmalarını ziyaret eden İSİB Yönetim Kurulu, bu defa, 27 Temmuz 2015 tarihinde Eskişehir’de yerleşik Knauf Insulation İzolasyon Sanayi, Elektroteknik Klima Sanayi ve Isıdem’i; 28 ve 29 Temmuz 2015 tarihlerinde de Bursa’da yerleşik Kaplanlar Soğutma, Kurvalf Makina Sanayi, Çelikpan Panel Radyatör, MASTAŞ-Makina Kalıp Sanayi., COPA-Coşkunöz Radyatör ve Hoşseven Isı Yalıtım San Tic. AŞ’yi ziyaret etti.

İSİB Yönetim Kurulu üyelerinin geniş katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde, İSİB’in yurtiçi ve yurtdışındaki faaliyetleri anlatıldı, yurtdışı fuarlar, devlet yardımları, dahilde işleme rejimi gibi konularda bilgi paylaşımında bulunuldu. Firma yetkililerinden sektörde yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi edinilerek bunların çözümü üzerinde neler yapılabileceği karşılıklı olarak ele alındı.

Ayrıca, 28 Temmuz 2015 tarihinde Bursa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim BURKAY, İSİB Yönetim Kurulu üyeleri tarafından yerinde ziyaret edildi. Ziyaret sırasında Bursa’nın üretim ve sanayi yapısı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Nasıl Üye Olunur?
İHRACATÇI
BİLGİ BANKASI
BLOG
SANAL
KÜTÜPHANE