Skip links
Türkiye ISH’de “Partner Ülke” - 1

Türkiye ISH’de “Partner Ülke”

Ülkemizin “Partner Ülke” olarak seçildiği ve enerji verimli ısıtma, iklimlendirme teknolojileri, yenilenebilir enerji ve yenilikçi banyo dizaynı konusunda dünyanın önde gelen fuarlarından biri olan ISH 2017 Frankfurt Fuarı ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere ülkemize gelen Messe Frankfurt GmbH Başkanı ve CEO’su Wolfgang MARZIN ile AFS İstanbul binasında 21 Ekim 2015 tarihinde bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

ISIB Yönetim Kurulu Başkanı S. Zeki POYRAZ, OAIB Genel Sekreteri Özkan AYDIN, Messe Frankfurt İstanbul Uluslararası Fuarcılık Ltd. Şti. Genel Müdürleri Tayfun YARDIM ve Işın SAĞLAMın da katılım gerçekleştirdiği toplantı da Sayın MARZIN Türkiye’nin oybirliği ile partner ülke olarak seçilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek her türlü işbirliğine açık olduklarını ve Messe Frankfurt tarafından her türlü desteğin sağlanacağını ifade etmiştir. Sayın POYRAZ aynı dilekleri tekrarlayarak,iklimlendirme sektörünün en önemli fuarlarından biri olan ISH fuarına Türk firmalarının yoğun ilgi gösterdiklerini, 2015 yılında fuar alanı ve çevresinde büyük ses getiren reklam çalışmaları yapıldığını, Partner Ülke olarak bu tür faaliyetlerin 2017 yılında da daha da artarak devam edeceğini belirtmiştir. Partner Ülke kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetler ile ilgili olarak önümüzdeki dönemde yakın işbirliğinde içinde olunmasının önemi vurgulanmıştır. Sayın MARZIN 2017 yılında katılımcı firmalara yeni yer sunabilme imkanlarının olacağı müjdesini de vermiştir.

İyi niyet çerçevesinde gerçekleştirilen toplantı sonrasında ISH 2017 ve Partner Ülke faaliyetlerine verilen destek sebebi ile Messe Frankfurt adına Sayın MARZIN tarafından ISIB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın POYRAZ’a bir teşekkür plaketi verilmiştir.