Skip links
CLIMAMED 2013 Tanıtım Çalışmaları Sürüyor - 1

CLIMAMED 2013 Tanıtım Çalışmaları Sürüyor

CLIMAMED 2013 Tanıtım Çalışmaları Sürüyor
Uluslararası Akdeniz İklimlendirme Kongresi CLIMAMED’13’ün çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor. Akdeniz Ülkeleri Tesisat Mühendisleri Dernekleri’nin ‘ATECYR-İspanya, APIRAC-Portekiz, AICARR-İtalya, AICVF- Fransa, TTMD-Türkiye ortaklaşa düzenlediği ve TTMD’nin ev sahipliğinde 3-4 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleşecek Kongre ile ilgili yapılan çalışmalar şunlar oldu:
CLIMAMED Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.
Kongre’nin Yönetim Kurulu Toplantısı, 4 Ekim tarihinde CLIMAMED Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Ünlü Başkanlığında yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu Üyeleri Julio Cano (İspanya), Francesca De Ambrosso (İtalya), Bertnard Montmoreau (Fransa) ve Fernando Brito (Portekiz) adına da Julio Cano katıldılar. Ayrıca ev sahibi ülke olarak, TTMD Başkanı Gürkan Arı, Yönetim Kurulu Üyeleri; Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç, Tuba B. Altıok, Uluslararası Bilim komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Arısoy ve TTMD Genel Koordinatörü Hakkı Buyruk toplantıda yer aldılar.
Cafer Ünlü, Kongre’nin ana teması olan “Binalarda net sıfır enerji kullanımı”ndan bahsettikten sonra, organizasyon komitesi olarak bugüne kadar yapılan çalışmaları özetleyerek yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
Chillventa (Nürnberg) Fuarı, ASHRAE (Dallas) Kongre ve Fuarı, Climatization (Madrid) Fuarı ve REHVA (Prag) Clima Kongresi’nde tanıtım faaliyetlerinin devam edeceğini vurgulayan Cafer Ünlü, ayrıca ASHRAE Journal, REHVA Journal dergileri ile İspanya, İtalya, Fransa ve Portekiz’de yayınlanan sektörel dergilerde haber, duyuru ve ilanlarının yayınlandığını ifade etti.
Yönetim Kurulu Toplantısında CLİMAMED Kongresi’nin Akdeniz ülkelerinin yanısıra; Avrupa, Rusya ve Amerika’da da tanıtım çalışmalarının yapılmasına ve geniş bir coğrafyadan çok sayıda ülkenin katılımı doğrultusunda çalışmaların yapılmasına karar verildi.
Chillventa Fuarı’na Ziyaret
CLIMAMED’13 Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Ünlü, Kongreyi tanıtmak amacıyla 9-11 Ekim tarihlerinde Nurnberg’de gerçekleşen Uluslararası Soğutma Teknolojileri Fuarı Chillventa’yı ziyaret etti. Fuarda önemli noktadaki yer ve standlara CLIMAMED posterleri asıldı. Ayrıca İSİB, İSKİD, EUROVENT, HANNOVER MESSE gibi kuruluşlarla fuara katılan kongre sponsorlarından AFS, Friterm, Karyer gibi firmaların standlarında da CLIMAMED’13 duyuru broşürleri dağıtıldı. Fuarda Cafer ÜNLÜ, Japon JARN Dergisi Başkanı Keisho Ka ile görüşerek CLIMAMED ile ropörtaj verdi. ASHRAE ve EUROVENT stantlarında CLIMAMED’13 hakkında da bilgi verildi. Chillaventa Fuarı’nda toplam 1.200 kişiye Kongre Broşürü dağıtıldı.
Tesisat Dergisi Aralık 2012