Skip links
İSO 500’de İklimlendirme rüzgarı esti - 1

İSO 500’de İklimlendirme rüzgarı esti

İSO 500’de İklimlendirme rüzgarı esti(Termoklima Dergisi)

İstanbul Sanayi Odası’nın her sene yayınladığı Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içinde İklimlendirme sektöründen 20 firma yer aldı.

TOBB İklimlendirme Meclisi Başkanı Zeki Poyraz, iklimlendirme sektöründen 20 firmanın Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer almasından memnuniyet duyduklarını, gelecek yıllarda listede daha fazla iklimlendirme firması göreceklerini söyledi.

İklimlendirme sektörünün son yıllarda en fazla rağbet gören sektörlerden biri olduğuna dikkat çeken Poyraz, bunu sektör ürünlerine olan taleplerden ve yatırımcıların ilgisinden çok rahat görebildiklerini kaydetti. Sektörün her geçen gün yurt içi ve yurt dışı pazarlarda daha iyi konuma eriştiğini söyleyen Poyraz, bugün yerli tüketicinin yerli markalara olan güveninin arttığını, dünyanın dört bir yanında da Türk iklimlendirme ürünlerine olan ilginin arttığını vurguladı.

Sektörün yurt içi ve yurt dışı pazarlarda aranan, etkin ve güçlü bir sektör olmak için emin adımlar ile yoluna devam ettiğini belirten Poyraz, İklimlendirmenin dünya ile kucaklaşmış, global bir sektör haline dönüştüğünü belirtti.

Sektörü bulunduğu noktadan daha ileri seviyelere taşımayı ve insan yaşamında 4 mevsim vazgeçilmez bir sektör olmayı hedeflediklerini ifade eden Poyraz, Türk iklimlendirme sektörünün daha fazla katma değer üreten, daha az ithalat, daha fazla ihracat yapan, daha fazla yerli ve yabancı yatırımcı çeken bir sektör olması için çalıştıklarını sözlerine ekledi.

TOBB Türkiye İklimlendirme Meclisi Başkanı Poyraz: İklimlendirme sektöründen 20 firmanın Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer almasından memnunuz ve gelecek yıllarda listede daha fazla iklimlendirme firması göreceğiz.dedi.

İklimlendirme Sektörü Büyüyor(24 Saat Gazetesi)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) Türkiye İklimlendirme Meclisi Başkanı Zeki Poyraz, iklimlendirme sektöründen 20 firmanın Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer almasından memenuniyet duyduğunu ifade ederek gelecek yıllarda listede daha fazla iklimlendirme firması göreceklerini savundu.

TOBB Türkiye İklimlendirme Meclisi Başkanı Zeki Poyraz yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul Sanayi Odası’nın her sene yayınladığı Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu içerisinde iklimlendirme sektöründen 20 firmanın yer aldığına dikkat çekerek, iklimlendirme sektörünün son yıllarda en fazla rağbet gören sektörlerden biri olduğunu belirtti.

Poyraz açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Sektör yurt içi ve yurt dışı pazarlarda her geçen gün daha iyi bir konuma geliyor. Yerli tüketicinin yerli markalara güveni artarken, dünyanın dört bir yanında Türk iklimlendirme ürünleri ilgi görüyor. Sektör yurt içi ve yurt dışı pazarlarda aranan, etkin ve güçlü bir sektör olmak için emin adımlarla yoluna devam ediyor. Türk iklimlendirme sektörünün daha fazla katma değer üreten, daha az ithalat, daha fazla ihracat yapan, daha fazla yerli ve yabancı yatırımcı yatırımcı çeken bir sektör olması için çalışıyoruz.